Chef & Sommelier - Open Up Ölglas 39 cl 4-pack

Beställ Chef & Sommelier - Open Up Ölglas 39 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Ölglas 39 cl 4-pack inom kategorin Ölglas.

Produktinformation

Mindre, men ack så fina, ölglas i 4-pack från Chef & Sommeliers populära serie Open Up. De här fantastiska glasen har en unik form, en av Open Ups kännetecken, och dess eleganta design gör de till glas man helst tar fram hela tiden.

Glasen är tillverkade av kristall som inte bara är ett mycket starkt material utan även klingar vackert när det skålas. Serien Open Up är kända för sin fantastiska design och unika form.

Se gärna också

Luigi Bormioli - Birrateque Ölglas Stout/Porter 60 cl 2-pack Klar -25%

Välbalanserat ölglas från Luigi Bormioli med generöst svängda former och stadig fot som framhäver det mörka ölets fylliga smaker. Passar perfekt för en stout eller porter, förslagsvis Baltic Porter, Irish Dry Stout, Milk Stout, Oatmeal Stout, Oyster Stout eller Bock.

Glasen ingår i serien Birrateque och är tillverkade av blyfritt krystalinglas. De säljs i 2-pack, rymmer 60 cl och tål maskindisk upp till 55°C.

Luigi Bormioli har med hjälp av en ny glasteknik tagit fram den mycket tåliga och resistenta glasmassan SON.hyx® som är helt och hållet genomskinlig.

- Jämfört med vanliga glas är kantens hållbarhet +37,5 %.
- Resistens mot mekaniska stötar +105 %.
- Tunn och elegant stjälk utan ”fog” som är förstärkt med titan. Hållbarheten ökas med +140 %, till exempel i samband med vridning (hos glas med stjälk).
- Ultraklart glas, med en glans och transparens som håller i många år. Ger en sann bild av färg och konsistens.
- Glaset kan diskas upp till 1 000 gånger i diskmaskin utan att det genomgår förändringar. Diskas vid temperaturer på max 55 °C.
- Glas av kristallglastyp med en fyllig och kraftfull klang.
- Utan bly och tungmetaller.
- 5 års garanti mot glassjuka.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kosttillskott

Kosttillskott från ESTER-C

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Afroart

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Orrefors

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter