Frederik Bagger - Crispy Eightball Glas på fot 55 cl 2-pack Klar

Jämför produkt Frederik Bagger - Crispy Eightball Glas på fot 55 cl 2-pack Klar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Frederik Bagger - Crispy Eightball Glas på fot 55 cl 2-pack Klar i kategorin Ölglas här hos oss.

Produktinformation

Crispy Eightball från Frederik Bagger är perfekt för den vackra efterrätten, frukostjuicen eller din favoritdrink. Ger en inbjudande och vacker dukning både till vardags som till fest.

Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade. Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet.

Se gärna också

Modern House - Sontell Ölglas 39,5 cl 6-pack Klar

Set med 6 ölglas med en volym på 39,5 cl från norska Modern Houses Sontell-serie.

Bjud hela festsällskapet på en runda törstsläckare med detta set med 6 klassiskt utformade ölglas från Modern House. Ölglasen från det norska hemföretagets Sontell-serie är speciellt utformade för optimal avnjutning av din favoritöl – vare sig det är en lätt lager eller en mustig julöl. Med en volym på 39,5 cl är glasen perfekta för servering av öl till maten så att du kan smaka en riktigt god brygd till din favoriträtt tillsammans med dina nära och kära. Ölglasen är tillverkade i blyfritt kristallglas av allra högsta kvalité med laserskurna kanter och en hållbarhet som är svår att slå, och de levereras även i en vacker presentlåda och gör sig därför perfekt som inflyttnings- eller födelsedagspresent till ölälskaren. Ölglasen går att diskas i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ölglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Shakers

Shakers från Viski

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Smeg

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från WMF

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Arabia

Se alla produkter