Sidan innehåller annonslänkar
Westmark

Westmark - Osthyvel Rollschnitt

259 kr 252 kr-3%
Kontrollera pris

Köp nu

Med Rollschnitt osthyvel från Westmark bestämmer du själv tjockleken på ostskivorna genom att variera vinkeln när du hyvlar osten. Rollschnitt ostyhyvel är idealisk för halvhårda ostar. Osthyveln har ett praktiskt hål för upphängning när du inte använder den.


Beställ Westmark - Osthyvel Rollschnitt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Osthyvel Rollschnitt inom kategorin Osthyvlar.

Läs mer...
Kategori: Osthyvlar
Artikelnummer: 125170
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Grytor

Grytor från Vintage

Se alla produkter
Karaffer  Flaskor Tillbehör

Karaffer Flaskor Tillbehör från Klean Kanteen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.