Global

Global - GSF-18 Krabb- & hummerkniv 5 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GSF-318 från Global Classic är en smidig krabb- och hummerkniv som i första hand används till bords. Passar till allehanda skaldjur. Hålet i kniven kan användas för att knäcka klor och knivens utformning gör det lätt att komma åt köttet i skaldjuret. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. GSF står för Global Small Forged och är de mindre smidda knivarna.


Beställ Global - GSF-18 Krabb- & hummerkniv 5 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Global - GSF-18 Krabb- & hummerkniv 5 cm inom kategorin Ostronknivar.

Kategori: Ostronknivar
Artikelnummer: 20049

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process

45

45 (XLV) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.