Wesco

Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L Svart

2849 kr 2249 kr-21%
Kontrollera pris

Köp nu

Stora snygga pedalhinken Baseboy från Wesco är inspirerad av 1950-talets design och är smal och hög till sitt utseende. Locket öppnas lätt med fotpedalen och när du tar undan foten stängs locket smidigt och ljudlöst med "soft-cose"-funktion - smart och hygieniskt. Baseboy är gjord av pulverlackerad stålplåt av hög kvalitet och innerhinken är tillverkad av metall och lätt att rengöra. Pedalhinken är robust med sin breda bas, försedd med gummilist, vilket gör det står stabilt på plats. Passande såväl på kontor som i hemmet. Tillverkad i Tyskland.


Beställ Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L Svart inom kategorin Övrig inredning.

Läs mer...
Kategori: Övrig inredning
Artikelnummer: 123782
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utestolar-Bord  Solstolar

Utestolar-Bord Solstolar från Fiskars

Se alla produkter
Fat limiterat

Fat limiterat från Upsala-Ekeby

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Fat

Fat och FAT kan avse: Fat (hushållsredskap) – en mer eller mindre flat skål eller tallrik främst avsedd för servering av föda Fat – en typ av cylindrisk behållare som oftast är gjord av trä eller plåt, se tunna (behållare) Fat (mått) – ett mått för våta varor omkring 157 liter Oljefat – en standardiserad behållare för petroleum som fylls med 200 liter eller en "engelsk barrel" med 159 liter FAT – akronym för engelska File-Allocation -Table, ett filsystem för DOS och Microsoft Windows