Wesco

Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Röd

469 kr 352 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Elegant hållare för hushållspappret från tyska Wesco. Hållaren är stabil och tillverkad av stål och har en fin pulverbeläggning. Passar även för lite tjockare hushållsrullar och även i badrummet till toalettrullarna. Kombinera gärna med Wescos pedalhink och brödbox i matchande färg.


Beställ Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Röd inom kategorin Övrig inredning.

Läs mer...
Kategori: Övrig inredning
Artikelnummer: 123807
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Julbelysning

Julbelysning från Watt & Veke

Se alla produkter
Förvaring

Förvaring från Afroart

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Model

Model eller MODEL kan syfta på: Model (seriefigur) – en seriefigur som utges av serieförlaget Marvel Comics MODEL – Movement for Democracy in Liberia

10

10 (X) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Charader

Charader är en lek som går ut på att en deltagare ljudlöst ska illustrera något enbart med hjälp av gester och kroppsspråk, som en pantomim, medan andra deltagare, ofta indelade i lag, ska gissa vad som illustreras. Deltagarna har vanligen i förväg skrivit ner det som ska illustreras på lappar, som under spelets gång dras slumpmässigt ur en behållare av den deltagare vars tur det är att gestikulera.