Wesco

Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Elegant hållare för hushållspappret från tyska Wesco. Hållaren är stabil och tillverkad av stål och har en fin pulverbeläggning. Passar även för lite tjockare hushållsrullar och även i badrummet till toalettrullarna. Kombinera gärna med Wescos pedalhink och brödbox i matchande färg.


Jämför produkt Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wesco - Hushållspappershållare/Toalettrullehållare Vit i kategorin Övrig inredning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Övrig inredning
Artikelnummer: 123806
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Beredningsskålar

Beredningsskålar från Strömshaga

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Klean Kanteen

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.