Wesco

Wesco - Single Boy Pedalhink 13 L Svart

1749 kr 1312 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Snygga pedalhinken Single Boy från Wesco har en klassisk design och tar lite utrymme. Eftersom den är avlång i sin utformning tar den lite plats när man ställer den vid väggen. Passar både i kök och badrum. Locket öppnas lätt med fotpedalen och när du tar undan foten stängs locket smidigt och ljudlöst med "soft-cose"-funktion - smart och hygieniskt. Denna rektangulära avfallsbehållare är utrustad med en urtagbar innerhink i plast vilken är lätt att rengöra, rymmer 13 liter. Pedalhinkens dekorativa rundade hörn ger det ett elegant utseende samtidigt som den är stabil och robust. Försedd med en dekorativ svart list uppe vid locket och en nere vid golvet. Tillverkad av pulverlackerad stålplåt av hög kvalitet. Tillverkad i Tyskland.


Beställ Wesco - Single Boy Pedalhink 13 L Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Single Boy Pedalhink 13 L Svart inom kategorin Övrig inredning.

Läs mer...
Kategori: Övrig inredning
Artikelnummer: 123780
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Gynning Design

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Beka

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Äggkokare

En äggkokare är ett elektriskt köksredskap som kokar ägg. Vanligtvis kan den koka 1–7 ägg åt gången, och när äggen är färdiga brukar en signal ljuda. Även behållare avsedda för att koka ägg i mikrovågsugn kallas äggkokare, men dessa är inte elektriska.