Wesco

Wesco - Single Boy Pedalhink 13 L Vit

1749 kr 1312 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Snygga pedalhinken Single Boy från Wesco har en klassisk design och tar lite utrymme. Eftersom den är avlång i sin utformning tar den lite plats när man ställer den vid väggen. Passar både i kök och badrum. Locket öppnas lätt med fotpedalen och när du tar undan foten stängs locket smidigt och ljudlöst med "soft-cose"-funktion - smart och hygieniskt. Denna rektangulära avfallsbehållare är utrustad med en urtagbar innerhink i plast vilken är lätt att rengöra, rymmer 13 liter. Pedalhinkens dekorativa rundade hörn ger det ett elegant utseende samtidigt som den är stabil och robust. Försedd med en dekorativ svart list uppe vid locket och en nere vid golvet. Tillverkad av pulverlackerad stålplåt av hög kvalitet. Tillverkad i Tyskland.


Beställ Wesco - Single Boy Pedalhink 13 L Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Single Boy Pedalhink 13 L Vit inom kategorin Övrig inredning.

Läs mer...
Kategori: Övrig inredning
Artikelnummer: 123779
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Bitz

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Gynning Design

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Actionspel

Actionspel är en abstrakt datorspelsgenre som fokuserar på fysiska utmaningar, däribland reaktionstid och koordination. Genren inkluderar en stor mängd olika undergenrer, såsom fightingspel, skjutarspel och plattformsspel. I ett actionspel kontrollerar spelaren ofta en karaktär som spelaren ska styra genom ett flertal banor medan denne samlar på sig föremål och överkommer olika hinder. Spelaren träffar ofta på olika typer av fiender och måste ibland möta en boss som är större och farligare än andra fiender. Spelet tar slut om spelaren tar för mycket skada, förlorar alla sina extraliv eller dylikt. Alternativt så vinner spelaren spelet genom att klara av en mängd banor. Vissa spel saknar dock slut och spelarens mål är att maximera sin poäng genom att samla på sig föremål och besegra fiender. De flesta onlinespel saknar riktiga slut och uppmuntrar spelaren att fortsätta spela.