Wesco

Wesco - Single Master Pedalhink 9 L Vit

1699 kr 1275 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Single Master från Wesco, med en kapacitet på 9 liter, är perfekt till kontor, badrum, barnrum och så vidare. När den öppnas åker de två rostfria skivorna åt varsitt håll och stängs nästintill ljudlöst med inbyggda dämpare, s.k. "soft-close"-funktion. Den generösa öppningen blir tillgänglig med hjälp av fotpedalen och när du tar undan foten försluts öppningen, smidigt och hygieniskt. En gummilist runt basen gör att den står stadigt och stabilt. Single Master är utrustad med en praktisk innerhink av plast, som gör det enkelt att hålla den ren.


Jämför produkt Wesco - Single Master Pedalhink 9 L Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wesco - Single Master Pedalhink 9 L Vit i kategorin Övrig inredning här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Övrig inredning
Artikelnummer: 123794
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Kähler Design

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Kockums

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Babygym

Ett babygym är en leksak konstruerad för att stimulera små barn till att aktivera sig. Det finns olika modeller av babygym, i den vanligaste ligger barnet på rygg och har olika leksaker fästade på en ställning ovanför sig. Barnet måste sträcka upp händerna för att nå leksakerna, som för att intressera barnet till exempel kan ha olika klara färger, vara i olika material eller göra olika ljud. Vissa modeller av babygym är utformade så att barnet även kan liggande på mage, med leksaker även på sidorna och på mattan barnet ligger på. Babygym finns för barn mellan två och sex månaders ålder.

Bamse

Bamse är en svensk tecknad barnserie skapad av Rune Andréasson. Den första serien om Bamse kom 1966, och 1973 fick serien sin egen tidning. Bamse finns även i bland annat filmer och bilderböcker. 2014 kom Bamse för första gången som långfilm på bio. Bamse är en liten brunbjörn som blir världens starkaste när han äter Farmors dunderhonung. Övriga centralgestalter i serien är den lättskrämde kaninen Lille Skutt och den kloke sköldpaddan Skalman. De bor på tre kullar, och Bamses gamla Farmor bor på den högsta och smalaste av dem, Höga Berget. Rune Andréasson inspirerades av kullarna från Taormina på Sicilien under ett besök i mars 1963, och till Höga Berget från den närliggande byn Castelmola.Charlotta Borelius är (2016) chefredaktör för tidningen. Bamse vann 2017 titeln Årets tidskrift, tilldelad av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter, med motiveringen att de utfört folkbildningsarbete riktat mot falska nyheter och källkritik.