Wesco

Wesco - Tower Collector Avfallshink matt Grafit

6799 kr 5100 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Sortera sopor storstilat med Tower Collector avfallsstation från Wesco. Denna skönhet i matt grafit består av tre lådor, där de två mindre rymmer 15 liter och den stora rymmer 30 liter. Plast, glas, komposterbart, allt får sin egen plats i denna kompakta avfallsenhet. Tack vare den inbyggda sensorn öppnas locket med en handrörelse och stängs sedan automatiskt efter fem sekunder - smidigt och hygieniskt. Den nedre avfallskorgen öppnas manuellt genom ett utdragshandtag. Locken tas lätt av för att byta avfallspåsar, och de praktiska handtagen i sidorna på avfallslådorna gör det enkelt att transportera dem till avfallsstationen. Själva Tower Collector har också handtag på sidorna, för smidig förflyttning. Laddningsbart litiumjonbatteri ingår.


Beställ Wesco - Tower Collector Avfallshink matt Grafit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Tower Collector Avfallshink matt Grafit inom kategorin Övrig inredning.

Läs mer...
Kategori: Övrig inredning
Artikelnummer: 123796
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Vintage

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dinosaurier

Dinosaurier (Dinosauria), även kallade skräcködlor, är en stor grupp reptiler som tillhör gruppen härskarödlor (Archosauria) och som oftast behandlas som en överordning. Absoluta merparten av grupperna levde endast under Mesozoikum, den era som omfattar de geologiska perioderna Trias, Jura och Krita. De tidigaste dinosaurierna utvecklades för ungefär 230 miljoner år sedan. De flesta utvecklingslinjer av dinosaurier dog ut i och med den omfattande massdöd som inträffade för cirka 65,5 miljoner år sedan (Krita/Tertiär-gränsen). Den enda utvecklingslinje av dinosaurier som överlevde var fåglarna. Taxonomiskt betraktas fåglarna ofta som den egna klassen Aves, men rent vetenskapligt ses de som en orankad klad inom theropoderna, detta eftersom grupper borde betraktas som en utvecklingslinje och att fåglarna måste inräknas i gruppen Dinosauria för att undvika parafyli. Även om fåglarna representerar levande dinosaurier fokuserar den här artikeln främst på de utdöda arterna som befolkade planeten under Mesozoikum.