Yamazaki - Tosca Hushållspappershållare Vit


Jämför produkt Yamazaki - Tosca Hushållspappershållare Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Tosca Hushållspappershållare Vit i kategorin Pappersrullehållare här hos oss.

Produktinformation

Hushållspappershållare i vitmålat rostfritt stål och robust trä från den japanska heminredningsdesignern Yamazakis Tosca-serie.En minimalistisk hushållspappershållare är något alla kök behöver, och denna simpelt vackra från Yamazaki kommer inte att lämna dig besviken. Med sin stabila bas i vitmålat rostfritt stål och hållare i robust trä kommer hushållspappershållaren från Tosca-kollektionen att hålla ditt hushållspapper på plats samtidigt som den tillför en naturligt varm atmosfär till ditt kök.

Enkelhet och praktikalitet i ett alltså, och för dig är det bara att njuta!Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .