Trademan - Fribergs Hönor i korg 7 cm


Jämför produkt Trademan - Fribergs Hönor i korg 7 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Trademan - Fribergs Hönor i korg 7 cm i kategorin Påskdekorationer här hos oss.

Produktinformation

Två söta hönor i en korg. Hönorna är handmålade, vilket kan leda till att det kan förekomma mindre variationer på storlekar, mönster och färger.

Mycket gullig dekoration att pynta med i påsk. Svensk originaldesign från Trademan och designern Camilla Ståhl.

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.