Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Perfetta Pastamaskin Svart

Jämför produkt Gefu - Perfetta Pastamaskin Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Perfetta Pastamaskin Svart i kategorin Pastamaskiner här hos oss.

Produktinformation

Gefus Perfetta pastamaskin levererar enkelt färsk pasta i form av tagliolini, tagliatelle och lasagne, och ger dig på så sätt massor av möjligheter till att göra italiensk mat från grunden. Inställbar tjocklek på degen från 0,2 till 3 mm.Med sitt klassiska utseende och enkla funktion passar den här pastamaskinen in i alla sorters kök, och är även mycket smidig att använda.

Se gärna också

Eppicotispai - Raviolistämpel 8 cm

Italienska Eppicotispai Group grundades år 1996 och känslan av det italienska köket återspeglas tydligt i deras produkter där de lägger stor vikt på kvalitét under hela produktionen. Eppicotispai ingår i en koncern av 4 olika företag där vart och ett specialiserar sig på produktion av stål, aluminium och trä där allt från inköpta komponenter till slutlig produkt görs till 100% i Italien.

När du ska göra egen ravioli hemma är det väldigt bekvämt att ha en raviolistämpel. Stämpeln är tillverkat i aluminium och handtaget är gjort av vackert och stadigt bokträ och är oumbärlig när du ska göra din egna ravioli hemma.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Pastamaskiner

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Vintage

Se alla produkter
Kuddar  Sittdynor

Kuddar Sittdynor från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Victorinox

Se alla produkter