Gefu - Perfetta Tasca Ravioliform 3 delar

Beställ Gefu - Perfetta Tasca Ravioliform 3 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Perfetta Tasca Ravioliform 3 delar inom kategorin Pastamaskiner.

Produktinformation

Gör din egen ravioli med detta set i 3 delar från tyska Gefu, plats för 12 stycken välfyllda raviolis, välj din favoritfyllning.Innehåller– Form i plast att lägga fyllningen i– Aluminiumform för att få snygga naggade kanter– En kavel i trä för att kavla ut degenGör så härKavla ut pastadegen, lägg på ett pastaark över formarna och klicka ut fyllningen. Lägg på ett till pastaark och kavla över formen vilket försluter pastan och skapar perfekta raviolis.

Se gärna också

Marcato - Atlas Ravioliform 24 fyrkant -18%

Med hjälp av Marcatos klassiska ravioliplåt gör du enkelt hemgjord ravioli som ett proffs!

Formen är tillverkad i gjutet aluminium och skapar 24 stycken fyrkantiga raviolis (5×5 cm). Till formen ingår även kavel i trä som är tillverkad för att kavla över pastan på formen.

Gör så här:
Kavla ut pastadegen, lägg på ett pastaark över formen och klicka ut fyllningen. Lägg på ett till pastaark och kavla över formen vilket försluter pastan och skapar perfekta raviolis. Koka raviolin i saltat vatten och servera direkt!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Pastamaskiner

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Salladsbestick

Salladsbestick från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Sabor

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från MARINA MIRACLE

Se alla produkter
Glasunderlägg

Glasunderlägg från Hilke

Se alla produkter