Sidan innehåller annonslänkar
Westmark

Westmark - Pastamaskin

1229 kr 716 kr-42%
Kontrollera pris

Köp nu

För pastaälskaren som vill göra egen pasta! Med denna pastamaskin från Westmark blir tillagningen enkel och rolig. Blanda till en pastadeg, kavla den och för sedan in den i maskinen medan du vevar. Ut kommer härliga pastaremsor, redo att kokas. Den glidsäkra basen garanterar en hög säkerhet vid användning. För extra stabilitet går den även att tillfälligt skruva fast i bänkskivan med en fästanordning. Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.


Beställ Westmark - Pastamaskin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Pastamaskin inom kategorin Pastamaskiner.

Läs mer...
Kategori: Pastamaskiner
Artikelnummer: 125219
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Whiskyglas

Whiskyglas från Vintage

Se alla produkter
Oljelampor

Oljelampor från Klong

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.