Cilio

Cilio - Riva Picknickkorg 2 pers

Kontrollera pris

Köp nu

Riva picknickkorg från Cilio är den perfekta korgen när du vill ha en picknick med stil, tillverkad i flätad pil, rödrutigt foder och remmar av syntetiskt läder har den en klassisk, nästan romantisk stil. Riva har ett stort kylfack och avsedd för två personer. Så fyll korgen men massa godsaker och bjud med en vän på en mysig picknick. Innehåller 2 knivar, 2 gafflar, 2 skedar, 2 tallrikar, 2 glas.


Jämför produkt Cilio - Riva Picknickkorg 2 pers online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Riva Picknickkorg 2 pers i kategorin Picknickkorgar Kylväskor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Picknickkorgar Kylväskor
Artikelnummer: 125272
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kockknivar

Kockknivar från Mac

Se alla produkter
Elgrillar

Elgrillar från Severin

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Dinosaurier

Dinosaurier (Dinosauria), även kallade skräcködlor, är en stor grupp reptiler som tillhör gruppen härskarödlor (Archosauria) och som oftast behandlas som en överordning. Absoluta merparten av grupperna levde endast under Mesozoikum, den era som omfattar de geologiska perioderna Trias, Jura och Krita. De tidigaste dinosaurierna utvecklades för ungefär 230 miljoner år sedan. De flesta utvecklingslinjer av dinosaurier dog ut i och med den omfattande massdöd som inträffade för cirka 65,5 miljoner år sedan (Krita/Tertiär-gränsen). Den enda utvecklingslinje av dinosaurier som överlevde var fåglarna. Taxonomiskt betraktas fåglarna ofta som den egna klassen Aves, men rent vetenskapligt ses de som en orankad klad inom theropoderna, detta eftersom grupper borde betraktas som en utvecklingslinje och att fåglarna måste inräknas i gruppen Dinosauria för att undvika parafyli. Även om fåglarna representerar levande dinosaurier fokuserar den här artikeln främst på de utdöda arterna som befolkade planeten under Mesozoikum.