Cilio - Dolimiti Kylväska 6 L Grå

Jämför produkt Cilio - Dolimiti Kylväska 6 L Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cilio - Dolimiti Kylväska 6 L Grå i kategorin Picknickkorgar Kylväskor här hos oss.

Produktinformation

Dolomiti 6 L från Cilio är den praktiska och stilrena kylväskan att ha med sig på standen, till pick-nicken eller om du ska handla en varm dag och behöver hålla maten kyld. Tillverkad i polyester och i en modell som när den inte används lätt kan stuvas undan är Dolomiti den perfekta kylväskan.

Med rejält handtag som kan justeras efter behov och med två innerfack. Dolomiti kylväska finns i två olika storlekar att välja mellan .

Se gärna också

Nicolas Vahé - Cool Picknicväska Offwhite -25%

Picknickväskan Cool från Nicolas Vahé ser till att din medtagna mat och dryck håller sig kall när det är dags för picknick. Använd denna praktiska och stilrena väska på stranden, i parken eller till annan utflykt, den har plats för både flaskor, lådor och burkar för att du enkelt ska kunna packa det du vill ha med dig!

Picknickväskan är tillverkad i en bomulls- och polyesterblandning med en isolerad insida vilken ser till att väskans innehåll håller sig nerkylt. Fyll väskan med ditt val av picknickmat, greppa de två handtagen och njut av en måltid ute i det fria; Maten smakar ju alltid som bäst utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Stiernholm

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Fiskars

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Hinza

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter