Cilio - Riva Picknickkorg 2 pers

Beställ Cilio - Riva Picknickkorg 2 pers på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cilio - Riva Picknickkorg 2 pers inom kategorin Picknickkorgar Kylväskor.

Produktinformation

Riva picknickkorg från Cilio är den perfekta korgen när du vill ha en picknick med stil, tillverkad i flätad pil, rödrutigt foder och remmar av syntetiskt läder har den en klassisk, nästan romantisk stil. Riva har ett stort kylfack och avsedd för två personer.

Så fyll korgen men massa godsaker och bjud med en vän på en mysig picknick. Innehåller 2 knivar, 2 gafflar, 2 skedar, 2 tallrikar, 2 glas. .

Se gärna också

Cilio - Duna Kylväska 18 L Blå -29%

Duna från Cilio är en kylväska som är både praktiskt och snygg, tillverkad i slitstark polyester i en denimblå färg. Med en justerbar axelrem och med extra sidofack som stängs med kardborrband. Duna är den perfekta kylväskan i alla lägen, den rymmer upp till 18 liter och har fack för alla småsaker du behöver ha med dig på din tur till stranden, på pick-nicken eller utflykten på fjället. Så packa kylväskan, bjud in några vänner och ge er av ut på äventyr.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från LUND LONDON

Se alla produkter
Juldekorationer

Juldekorationer från Muurla

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Gefu

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Broste Copenhagen

Se alla produkter