Produkter från Pom-pom

7 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Pom-pom? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Pom-pom. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Pom-pom så har du kommit rätt.
Sortera

Pom-pom

Hitta produkter inom kategorin Pom-pom till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Pom-pom.

Pom är en ort i Mexiko. Den ligger i kommunen Chalchihuitán och delstaten Chiapas, i den sydöstra delen av landet, 700 km öster om huvudstaden Mexico City. Pom ligger 1 552 meter över havet och antalet invånare är 214.Terrängen runt Pom är huvudsakligen kuperad, men västerut är den bergig. Den högsta punkten i närheten är 2 183 meter över havet, 4,9 km nordväst om Pom. Runt Pom är det ganska tätbefolkat, med 134 invånare per kvadratkilometer. Närmaste större samhälle är Pantelhó, 12,0 km öster om Pom. Omgivningarna runt Pom är en mosaik av jordbruksmark och naturlig växtlighet.Årsmedeltemperaturen i trakten är 17 °C. Den varmaste månaden är april, då medeltemperaturen är 21 °C, och den kallaste är december, med 15 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 678 millimeter. Den regnigaste månaden är september, med i genomsnitt 301 mm nederbörd, och den torraste är januari, med 23 mm nederbörd.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Pom Pom-Vit