GastroMax - Potatisskalare BIO 18,5 cm

Beställ GastroMax - Potatisskalare BIO 18,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Potatisskalare BIO 18,5 cm inom kategorin Potatisskalare.

Produktinformation

GastroMax Potatisskalare BIO. Snygg design som belönats av German Design Awards 2020.

Skalaren har ett skarpt blad i rostfritt stål och ett handtag som ger ett stabilt och behagligt grepp.Handtaget är tillverkat i en blandning av träfibrer från nordisk gran och sockerrör. Denna biobaserade plast ger upp till 60% mindre koldioxidutsläpp än motsvarande produkt av traditionell plast.Matcha med andra köksredskap från GastroMax serien BIO- Tål maskindisk .

Se gärna också

Joseph Joseph - Duo Skalare 19 cm Röd/Grå

Duo Skalare från Joseph Joseph är en klassisk skalare med ett bekvämt handtag som gör att skalaren ligger stadigt i handen när du använder den.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Potatisskalare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skönhet

Skönhet från CO GERD

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Contigo

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från KHADI

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Zwilling

Se alla produkter