Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Sparrisskalare

Jämför produkt Gefu - Sparrisskalare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Sparrisskalare i kategorin Potatisskalare här hos oss.

Produktinformation

Sparrisskalare som underlättar i köket. Med denna kan du skala sparris med enkelhet.

Skalaren har ett ergonomiskt handtag som ger god kontroll oavsett om du är höger- eller vänsterhänt. Själva skären är tillverkad i rostfrtt japanskt knivstål. .

Se gärna också

Oxo - Multiskäre Set

Detta set i fyra delar är en smidig och praktisk variant på det klassiska rivjärnet. Setet består av en behållare och fyra rivjärnsinsatser med olika grovlekar som enkelt placeras över behållaren för uppsamling av grönsakerna, men det går lika bra att använda rivjärnen för att riva ost eller annat direkt över maten. Det ingår ett medelgrovt järn, ett grovt järn och två rivjärn som du kan strimla grönsaker med. Ett enkelt sätt att riva grönsaker och andra råvaror med.

När rivjärnet inte används förvarar du smidigt de 4 rivjärnsinsatserna inuti behållaren – kompakt, tidssparande och enkelt. Tack vare de halkfria fötterna står behållaren stadigt på köksbänken. De vassa knivbladen är tillverkade i rostfritt stål och behållaren i polypropen. Tål diskmaskin.

- 4 rivjärnsinsatser
- Behållare för både uppsamling och förvaring
- Medföljer fingerskydd

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Potatisskalare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Kähler

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Solstickan

Se alla produkter
Träning

Träning från BETTER YOU

Se alla produkter
Smörgåsgrillar

Smörgåsgrillar från Emerio

Se alla produkter