Godisskål, Captain America stående

Beställ Godisskål, Captain America stående på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Godisskål, Captain America stående inom kategorin Present till hemmet.

Produktinformation

Bjud på godis med Captain America godisskålEn Captain America godisskål kan inte bli fel! Den snyggaste godisskålen att ha framme både på halloween, barnkalas och ja året runt faktiskt Ge den i present till någon som älskar Marvel eller Captain America lite extra och personen kommer vara överlycklig. Njut av godis eller chips direkt från skålen.

Se gärna också

Godisskål, Thor stående

Bjud på godis med Thor godisskål från MarvelPlocka fram fredagssnacket i denna godisskål tillsammans med Thor hämtad direkt från Marvel Comics serietidningsvärld. Denna klassiker av superhjältar som är en del av Marvel och Avengers i de stora actionfilmerna. Thor är asagud och är blixtens gud. Denna figurformade staty som håller i en godisskål är en utmärkt dekoration både till barnkalaset och halloweenfirandet. Men du kan även ha den som dekoration ståendes på barnrummet eller i bokhyllan om du har Thor som favorit bland alla Avengers. Längd: 25 cm.Bredd: 27 cm.Höjd: 50 cm.Godis ingår ej.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenglas

Vattenglas från Leonardo

Se alla produkter
Japanska knivar

Japanska knivar från Zwilling

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Vintage

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från GreenPan

Se alla produkter