Joseph Joseph - CupboardStore Förvaringshylla Grå

Jämför produkt Joseph Joseph - CupboardStore Förvaringshylla Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Joseph Joseph - CupboardStore Förvaringshylla Grå i kategorin Puffar här hos oss.

Produktinformation

Med CupboardStore förvaringshylla från Joseph Joseph är det lättare att hålla ordning och reda i hyllor och skåp.Den innovativa designen gör att CupboardStore förvaringslösning hjälper dig att hålla ordning och reda i skåpen tack vara en smart skiktdelad utformning som ger synlighet för även de saker som finns längst in och samtidigt ger åtkomst från olika vinklar. Du kan lätt justera enhetens bredd så den passar för den önskade platsen.

Lämplig för köksenheter över 42 cm.Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket.

De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning. .

Produkter från kända varumärken
Serviser set

Serviser set från Rörstrand

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Bergs Potter

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Denby

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Sthål

Se alla produkter