Sitting Bull - Happy Zoo Sittsäck Elefanten Carl Grå

Jämför produkt Sitting Bull - Happy Zoo Sittsäck Elefanten Carl Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sitting Bull - Happy Zoo Sittsäck Elefanten Carl Grå i kategorin Puffar här hos oss.

Produktinformation

Elefanten Carl är en sittsäck/saccosäck från Sitting Bulls lekfulla serie Happy Zoo. Sittkudden är tillverkad i vattentålig polyester, EPS-pärlor och skumflingor och är bekväm för ditt barn att sitta på, både framför tvn eller i lekrummet.

Samtidigt blir lekdjuren en gullig inredningsdetalj. Saccosäcken är tillverkad i hållbar polyester som har mjuka, sköna och mycket tåliga egenskaper.

Den är helt giftfri och innehåller ingen PVC eller tungmetaller. Materialet är lätt att torka av med trasa, men går inte att tvätta i maskin.

Sittsäcken går att leka med både inomhus och utomhus tack vare sitt slitstarka och vattentåliga tyg. Se hela serien med övriga djur från Sitting Bull - perfekta att matcha tillsammans!

Se gärna också

Yamazaki - Tosca Vinglashållare 11x8 cm Vit -25%

Vinglashållare i vitmålat rostfritt stål och robust trä från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tosca-serie.

Förvara dina vinglas smart och lättåtkomligt med denna praktiska vinglashållare från Yamazaki. Vinglashållaren har en väl genomtänkt design som gör att den enkelt sätts fast på valfri hylla på några sekunder, och de två trädetaljerna både förhindrar dina vinglas från att dimpa ned i backen och ger hållaren en varm och robust look som passar perfekt för skandinaviska kök.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ugnsformset

Ugnsformset från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Vintage

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Rörstrand

Se alla produkter