Sitting Bull - Happy Zoo Sittsäck Lejonet Nora Beige

Jämför produkt Sitting Bull - Happy Zoo Sittsäck Lejonet Nora Beige online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sitting Bull - Happy Zoo Sittsäck Lejonet Nora Beige i kategorin Puffar här hos oss.

Produktinformation

Lejonet Nora är en sittsäck/saccosäck från Sitting Bulls lekfulla serie Happy Zoo. Sittkudden är tillverkad i vattentålig polyester, EPS-pärlor och skumflingor och är bekväm för ditt barn att sitta på, både framför tvn eller i lekrummet.

Samtidigt blir lekdjuren en gullig inredningsdetalj. Saccosäcken är tillverkad i hållbar polyester som har mjuka, sköna och mycket tåliga egenskaper.

Den är helt giftfri och innehåller ingen PVC eller tungmetaller. Materialet är lätt att torka av med trasa, men går inte att tvätta i maskin.

Sittsäcken går att leka med både inomhus och utomhus tack vare sitt slitstarka och vattentåliga tyg. Se hela serien med övriga djur från Sitting Bull - perfekta att matcha tillsammans!

Se gärna också

Joseph Joseph - CupboardStore Kryddhylla Grå

;ed CupboardStore Kryddhylla från Joseph Joseph får du plast med kryddburkar även i de minsta köken.

Denna innovativa lösning använder skåpsplatsen under hyllorna och är på så sett exremt yteffektiv. Utformad som ett smart, utdragbart fack som rymmer upp till sju standardkryddburkar monterar du enkelt kryddhyllan med stark dubbelhäftande tejp på önskad plats. Kryddhyllan är lämplig för köksenheter som är bredare än 32 cm.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från House Doctor

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Hay

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kosta Boda

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Alessi

Se alla produkter