Sitting Bull - Happy Zoo Sittsäck Valen Ben Mörkblå

Jämför produkt Sitting Bull - Happy Zoo Sittsäck Valen Ben Mörkblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sitting Bull - Happy Zoo Sittsäck Valen Ben Mörkblå i kategorin Puffar här hos oss.

Produktinformation

Valen Ben är en sittsäck/saccosäck från Sitting Bulls lekfulla serie Happy Zoo. Sittkudden är tillverkad i vattentålig polyester, EPS-pärlor och skumflingor och är bekväm för ditt barn att sitta på, både framför tvn eller i lekrummet.

Samtidigt blir lekdjuren en gullig inredningsdetalj. Saccosäcken är tillverkad i hållbar polyester som har mjuka, sköna och mycket tåliga egenskaper.

Den är helt giftfri och innehåller ingen PVC eller tungmetaller. Materialet är lätt att torka av med trasa, men går inte att tvätta i maskin.

Sittsäcken går att leka med både inomhus och utomhus tack vare sitt slitstarka och vattentåliga tyg. Se hela serien med övriga djur från Sitting Bull - perfekta att matcha tillsammans!

Se gärna också

Joseph Joseph - CupboardStore Förvaringshylla Grå

Med CupboardStore förvaringshylla från Joseph Joseph är det lättare att hålla ordning och reda i hyllor och skåp.

Den innovativa designen gör att CupboardStore förvaringslösning hjälper dig att hålla ordning och reda i skåpen tack vara en smart skiktdelad utformning som ger synlighet för även de saker som finns längst in och samtidigt ger åtkomst från olika vinklar. Du kan lätt justera enhetens bredd så den passar för den önskade platsen. Lämplig för köksenheter över 42 cm.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Emerio

Se alla produkter
Våffeljärn

Våffeljärn från Wilfa

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Upsala-Ekeby

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Kosta Boda

Se alla produkter