Sidan innehåller annonslänkar

Umbra - Perch Vägghyllor 16 cm 2-pack Nickel

Beställ Umbra - Perch Vägghyllor 16 cm 2-pack Nickel på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Umbra - Perch Vägghyllor 16 cm 2-pack Nickel inom kategorin Puffar.

Produktinformation

Set med 2 vägghyllor i en modern metalldesign med en diameter på 16 cm vardera från Umbras Perch-serie.Dessa små vägghyllor i en modernt rundad metalldesign är perfekt för när du behöver en dekorativ förvaringslösning i ditt hem. Hyllorna går att placeras i princip var som helst och är utmärkta för när du behöver utrymme för dina nycklar, en liten växt eller varför inte en inramad familjebild? Fäst hyllorna bredvid varandra eller separat, och installera dem enkelt med de medföljande tillbehören.

Perch-hyllorna är en enkelinstallerad och fullt skräddarsydd förvaringslösning, och har designats så att de både kan installeras med den kantade och den plana ytan uppåt – här väljer du helt själv vad som passar dig bäst. Vägghyllorna har en diameter på 16 cm vardera.Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem.

Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter.

Produkter från kända varumärken
Sömn  avslappning

Sömn avslappning från TEMPUR

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Dorre

Se alla produkter
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Oxo

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Skultuna

Se alla produkter