Alrico

Alrico Gör dina egna halsband & Armband

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Alrico Gör dina egna halsband & Armband online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Alrico Gör dina egna halsband & Armband i kategorin Pyssla skapa här hos oss.

Kategori: Pyssla skapa
Artikelnummer: alri_5609
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kategori

Kategori kan syfta på: Kategori (matematik) – en struktur bestående av en uppsättning objekt, en uppsättning morfismer och vissa tillordningar av objekt eller morfismer Kategori (filosofi) – inom filosofin ett ontologiskt begrepp som betecknar de mest fundamentala sorterna under vilka alla entiteter (allt varande) klassificeras Kategori 3-kabel – en standard för oskärmad partvinnad kabel UTP i datornätverk Kategori 5-kabel – en standard i nätverksöverföring över kabel Kategori 6-kabel – en standard för Gigabit Ethernet som används i datornätverk Kategorisering – en grundläggande mekanism hos både människor och djur inom kognitionsvetenskapen

Armband

Armband eller armring är ett smycke som man fäster eller hänger på handleden. En armring är stel och gjord i ett stycke till skillnad från armbandet som i regel består av flera länkar eller ett band av något material. De finns i alla olika storlekar och i massor av olika färger. Det utgörs av en hel eller öppen ring tillverkad av metall eller något annat material. Ofta förekommer utsmyckningar i form av pärlor, koraller, ädelstenar, elfenben, siden med mera. Hos naturfolk förekommer armband bestående av snören med brokiga fjädrar, små musslor, djurtänder med mera. Armband kan även användas i praktiskt syfte, klockarmband används till armbandsur, sjukhusarmband för att hålla koll på patienters identitet och evenemangsarmband som inträdesbiljett på festivaler och åkattraktioner i nöjesparker.