Gefu

Gefu - Spirelli Spagettislicer 2.0 för grönsaker

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Den senaste versionen av GEFUs Spirelli. Med Spirelli 2.0 kan du blixtsnabbt förvandla morötter och squash till en hälsosam och välsmakande "grönsaks-spagetti" som har ett högt vitamininnehåll och lågt stärkelseinnehåll. Restbehållaren reducerar matspill.


Beställ Gefu - Spirelli Spagettislicer 2.0 för grönsaker på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Spirelli Spagettislicer 2.0 för grönsaker inom kategorin Råkostjärn.

Kategori: Råkostjärn
Artikelnummer: 79701

Från kunskapsbanken

200

200 (CC) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur