Sidan innehåller annonslänkar
Dorre

Dorre - Ode Ostset 3 delar

299 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Set med tre ostknivar i rostfritt stål - perfekt present till ostälskaren! I setet ingår två knivar med hål i som passar att skära igenom mjuka ostar då hålen gör att det inte klibbar fast. Med den tandade kniven flyttar du enkelt osten utan att använda händerna. Kniven med bredast blad lämpar sig bra till hårdare ostar.


Beställ Dorre - Ode Ostset 3 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dorre - Ode Ostset 3 delar inom kategorin Redskap övrigt.

Kategori: Redskap övrigt
Artikelnummer: 119297
Visa fler

Från kunskapsbanken

Model

Model eller MODEL kan syfta på: Model (seriefigur) – en seriefigur som utges av serieförlaget Marvel Comics MODEL – Movement for Democracy in Liberia

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Redskap

Redskap (ett don varmed man reder/utreder/bereder något) är ett samlingsord för olika slags hjälpmedel som används för att utföra växlande arbeten. Ett redskap kan vara handredskap eller t.ex. jordbruksredskap. En snävare definition är ett föremål som möjliggör eller underlättar en praktisk arbetsuppgift. Redskap är även olika föremål eller hjälpmedel i idrott och gymnastik. I ett sociokulturellt perspektiv är redskap en resurs som människor använder för att förstå och handla i sin omvärld. Begrepp och diskurser hjälper oss människor att tänka och kommunicera.