Gefu

Gefu - Caprese Tomat-/Mozzarellaskärare

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med denna tomat-/mozzarellaskärare Caprese får du skivor i exakt likadana, perfekta skivor. Även andra liknande mjuka råvaror fungerar fint, såsom kokt ägg och svamp. De specialtandade bladen skär med lätthet igenom och ger dig upp till 9 skivor, med en bredd på 8 mm. Bara lägg tomaten på plats och tryck dit överdelen med sina två ergonomiskt utformade handtag. Oumbärlig när du ska tillaga din caprese-sallad eller när baguetten ska fyllas. En produkt av hög kvalitet, tillverkad av tyska Gefu.


Jämför produkt Gefu - Caprese Tomat-/Mozzarellaskärare online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Caprese Tomat-/Mozzarellaskärare i kategorin Redskap övrigt här hos oss.

Kategori: Redskap övrigt
Artikelnummer: 119698
Visa fler

Från kunskapsbanken

Redskap

Redskap (ett don varmed man reder/utreder/bereder något) är ett samlingsord för olika slags hjälpmedel som används för att utföra växlande arbeten. Ett redskap kan vara handredskap eller t.ex. jordbruksredskap. En snävare definition är ett föremål som möjliggör eller underlättar en praktisk arbetsuppgift. Redskap är även olika föremål eller hjälpmedel i idrott och gymnastik. I ett sociokulturellt perspektiv är redskap en resurs som människor använder för att förstå och handla i sin omvärld. Begrepp och diskurser hjälper oss människor att tänka och kommunicera.