Sidan innehåller annonslänkar
Gefu

Gefu - Ignito USB-Tändare

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tänd upp och tänd på med denna moderna tändare från tyska Gefu. Den laddas upp med USB och den tänds helt utan låga. Eftersom den inte har någon låga är den också vindtät och lämplig att ta med ut på campingturen. Den fungerar med enbart elektricitet och aktiveras då en gnista passerar mellan två elektroder, vilken släcks automatiskt efter sju sekunder. Tändhalsen är mycket flexibel och går att böjas så att du kommer åt att tända på svåråtkomliga ställen. Utrustad med säkerhetslås och LED laddningsindikator. Med denna tändare slipper du krångliga tändstickor, komma ihåg att fylla på butangas eller köpa engångständare, Ignito sparar pengar och är samtidigt snäll mot miljön. Laddas sällan, den klarar upp till 300 användningar innan det är dags.


Beställ Gefu - Ignito USB-Tändare på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Ignito USB-Tändare inom kategorin Redskap övrigt.

Kategori: Redskap övrigt
Artikelnummer: 119705
Visa fler

Från kunskapsbanken

Redskap

Redskap (ett don varmed man reder/utreder/bereder något) är ett samlingsord för olika slags hjälpmedel som används för att utföra växlande arbeten. Ett redskap kan vara handredskap eller t.ex. jordbruksredskap. En snävare definition är ett föremål som möjliggör eller underlättar en praktisk arbetsuppgift. Redskap är även olika föremål eller hjälpmedel i idrott och gymnastik. I ett sociokulturellt perspektiv är redskap en resurs som människor använder för att förstå och handla i sin omvärld. Begrepp och diskurser hjälper oss människor att tänka och kommunicera.