Gefu

Gefu - Primeline Konservöppnare Rostfri

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Kraftfull och stabil konservöppnare Primeline från tyska Gefu. Med denna öppnar du smidigt konservburkarna tack vare ergonomiskt skaft och härdad skärmekanism. Haka fast öppnaren på burken och vrid på reglaget, du kan också öppna flaskor med den integrerade flasköppnaren. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och plast.


Beställ Gefu - Primeline Konservöppnare Rostfri på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Primeline Konservöppnare Rostfri inom kategorin Redskap övrigt.

Kategori: Redskap övrigt
Artikelnummer: 119697
Visa fler

Från kunskapsbanken

Redskap

Redskap (ett don varmed man reder/utreder/bereder något) är ett samlingsord för olika slags hjälpmedel som används för att utföra växlande arbeten. Ett redskap kan vara handredskap eller t.ex. jordbruksredskap. En snävare definition är ett föremål som möjliggör eller underlättar en praktisk arbetsuppgift. Redskap är även olika föremål eller hjälpmedel i idrott och gymnastik. I ett sociokulturellt perspektiv är redskap en resurs som människor använder för att förstå och handla i sin omvärld. Begrepp och diskurser hjälper oss människor att tänka och kommunicera.