Dexam

Dexam - School of Wok Hopfällbart Underlägg Röd

179 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Ett hopfällbart underlägg i silikon i serien School of Wok från Dexam. Smidigt och att förvara och praktiskt vid användning. Detta silikonunderlägg skyddar effektivt bord och bänkskivor mot heta wokpannor. Dexam har tillsammans med den prisbelönta kocken Jeremy Pang tagit fram ett fullt koncept med tillbehör till asiatisk matlagning i hemmamiljö. Med ett stort fokus på både kvalité och prisvärdhet kan du med School of Wok enkelt laga dina asiatiska favoriter i hemmet. På School of Wok´s youtube-sida hittar du dessutom varje vecka nya instruktionsvideor och recept på de senaste trenderna inom det asiatiska köket. Allt för att underlätta för dig att glänsa i köket och utveckla din asiatiska matlagningskonst.


Beställ Dexam - School of Wok Hopfällbart Underlägg Röd på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dexam - School of Wok Hopfällbart Underlägg Röd inom kategorin Redskapset.

Kategori: Redskapset
Artikelnummer: 129553
Visa fler

Från kunskapsbanken

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.