Sidan innehåller annonslänkar

FOXRUN - Tortillapress Aluminium

Jämför produkt FOXRUN - Tortillapress Aluminium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten FOXRUN - Tortillapress Aluminium i kategorin Redskapset här hos oss.

Produktinformation

Genom att använda en Tortillapress från Fox Run tillverkar du dina egna, så mycket godare, tortillabröd till tacokvällen.Nu kan du enkelt och smidigt göra dina egna hemgjorda majstortillas, ett lämpligt recept hittar du snabbt om du googlar. Dela degen i mindre bitar, en pingisbolls storlek är lagom.

Pressa, platta ut varje degboll i lite mjöl tills den är 2-3 mm tjock. Lägg en bit platsfoliemellan degen och pressen så lossar de lättare och fastnar inte i pressen.Grädda i torr stekpanna på medelhög värme ett par minuter på varje sida.

Se gärna också

Yamazaki - Tosca Magnetisk Hylla med Pappershållare 32x20 cm Vit

Magnetisk hylla som mäter 32x20 cm i vitmålat rostfritt stål med detalj i trä från det japanska inredningsföretaget Yamazakis Toscas-serie.

Behöver du lite extra förvaringsutrymme i ditt kök? Då är denna praktiska hylla med magnetfäste och inbyggd hushållspappershållare något för dig! Slipp allt som har med montering att göra; Yamazakis hylla sätts enkelt fast på valfri metallyta tack vare magnetlisten på baksidan och ger dig en fungerande hylla på endast några sekunder. Hyllan är till exempel perfekt för att användas som kryddställ, och med den smart inbyggda hushållspappershållaren har du alltid papper nära till hands om du skulle råka spilla.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Redskapset

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Figurer

Figurer från Gustavsberg

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Arabia

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Hay

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Upsala-Ekeby

Se alla produkter