Yamazaki - Tosca Förvaringskorg med handtag 35x15,5 cm Vit

-25%

Beställ Yamazaki - Tosca Förvaringskorg med handtag 35x15,5 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tosca Förvaringskorg med handtag 35x15,5 cm Vit inom kategorin Redskapset.

Produktinformation

Förvaringskorg som mäter 35x15,5 cm i vitmålat rostfritt stål och med trähandtag från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tosca-serie. Denna förvaringskorg passar lika bra på köksbänken som i vardagsrummet och kan användas för stilren förvaring av allt möjligt.

Varför inte använda den som brödkorg eller för förvaring av magasin och kokböcker? Här kan bara din fantasi sätta gränserna! Korgen är tillverkat i högkvalitativt rostfritt stål med handtag i ljust trä som får den att smälta in i sin omgivning samtidigt som den bidrar med ett varmt inslag till ditt hem.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .