Yamazaki - Tosca Magnetisk Hylla med Hushållspappershållare 32x20 cm Vit


Jämför produkt Yamazaki - Tosca Magnetisk Hylla med Hushållspappershållare 32x20 cm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Tosca Magnetisk Hylla med Hushållspappershållare 32x20 cm Vit i kategorin Redskapset här hos oss.

Produktinformation

Magnetisk hylla som mäter 32x20 cm i vitmålat rostfritt stål med detalj i trä från det japanska inredningsföretaget Yamazakis Toscas-serie.Behöver du lite extra förvaringsutrymme i ditt kök? Då är denna praktiska hylla med magnetfäste och inbyggd hushållspappershållare något för dig! Slipp allt som har med montering att göra; Yamazakis hylla sätts enkelt fast på valfri metallyta tack vare magnetlisten på baksidan och ger dig en fungerande hylla på endast några sekunder Hyllan är till exempel perfekt för att användas som kryddställ, och med den smart inbyggda hushållspappershållaren har du alltid papper nära till hands om du skulle råka spilla.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare.

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.