Yamazaki - Tosca Redskapsställ 12x16 cm Vit

-25%

Beställ Yamazaki - Tosca Redskapsställ 12x16 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tosca Redskapsställ 12x16 cm Vit inom kategorin Redskapset.

Produktinformation

Redskapsställ i vitmålat rostfritt stål och robust trä från den japanska heminredningsdesignern Yamazakis Tosca-serie.Förvara dina kökstillbehör och redskap vackert och så att du alltid har de nära till hands med detta minimalistiska redskapsställ från Yamazaki. Redskapsstället kan hålla allt ifrån slevar och stekspadar till större tillbehör som kastrullock – bara din fantasi sätter gränserna här.

Stället passar in i alla sorters kök med sin simpla design i vitmålat rostfritt stål och inslag av trä, och kommer att ge ditt hem en både varm och välkomnande känsla.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .