Yamazaki - Tower Behållare till plastfolie 33 cm Svart


Jämför produkt Yamazaki - Tower Behållare till plastfolie 33 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Yamazaki - Tower Behållare till plastfolie 33 cm Svart i kategorin Redskapset här hos oss.

Produktinformation

Magnetisk vit plastfoliehållare i plast med en bredd på 33 cm från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tower-serie.Ha alltid plastfolien nära till hands för snabb inpackning med hjälp av denna plastfoliehållare från Yamazakis populära Tower-kollektion. Denna praktiska behållare för plastfolie har en simpel och modern design, och är utrustad med en stark magnet på baksidan som gör att den lätt fäster på din kylskåpsdörr eller köksredskapslist i metall.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.