Sidan innehåller annonslänkar

Yamazaki - Tower Kryddställ 21x18 cm Vit


Beställ Yamazaki - Tower Kryddställ 21x18 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tower Kryddställ 21x18 cm Vit inom kategorin Redskapset.

Produktinformation

Kryddställ i vitmålat rostfritt stål som mäter 21x18 cm från Yamazakis populära Tower-serie.Samla dina kryddor och kondiment på ett och samma ställe med detta stiligt minimalistiska kryddställ från Yamazaki. Med det inbygga praktiska handtaget förflyttas stället enkelt mellan köksbänk och matbord så att du lätt och smidigt kan erbjuda dina middagsgäster en stor variation av smaktillsatser utan att behöva springa fram och tillbaka.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare.

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.