Yamazaki - Tower Utdragbart Ställ för Köksredskap 45-82x20 cm Vit

-25%

Beställ Yamazaki - Tower Utdragbart Ställ för Köksredskap 45-82x20 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tower Utdragbart Ställ för Köksredskap 45-82x20 cm Vit inom kategorin Redskapset.

Produktinformation

Justerbart ställ för köksredskap och tillbehör i vitmålat rostfritt stål och plast som mäter mellan 45 och 82x20 cm från japanska Yamazakis Tower-serie.Få lite extra struktur i ditt kök och håll dina kökslådor organiserade med detta smart justerbara ställ för kökstillbehör från Yamazakis populära Tower-kollektion. Stället är perfekt för förvaring av dina kastrullock, kastruller och stekpannor och gör så att du alltid har de nära till hands när de behövs.

Ställets partitioner kan justeras efter dina tillbehörs tjocklek så att redskap i alla former får plats. Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare.

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur