Sidan innehåller annonslänkar

Clarity Cleanse Facial Gel Cleanser

Beställ Clarity Cleanse Facial Gel Cleanser på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Clarity Cleanse Facial Gel Cleanser inom kategorin Rengöring.

Produktinformation

En potent blandning av prebiotika och salicylsyra balanserar om din huds mikrobiom, hjälper till att öppna upp porer för att förhindra utbrott och hålla huden stark och hälsosam. Bra för hud som känns normal, igentäppt, obalanserad, fet eller benägen för utbrott eller blämmor.

Clarity Cleanses tub är gjord av sockerrör, ett koldioxidneutralt material som är 100% återvinningsbart. DJUPRENGÖR En kombination av kraftfulla antimikrobiella och antiseptiska ingredienser, däribland rosmarin och cypress, hjälper till att bryta ned smuts, sot och olja (och doftar som en frisk skog).

Din hud känns verkligt rengjord och klar, men inte skrapad. ÖPPNING AV PORER Salicylsyra, en BHA härledd från vit pilbark, bryter ned ansamling och penetrerar porer på djupet.

Det här hjälper till att öppna upp och minska porernas utseende och antal pormaskar samtidigt som utbrott minimeras. BALANSERAR Inulin, en prebiotika härledd från cikoriarot, matar mikroorganismerna (dvs.

en god bakterie) i ansiktet och balanserar och skyddar hudens mikrobiom. Det här är viktigt för en riktigt balanserad hud.

Se även andra produkter från Rengöring

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kosttillskott

Kosttillskott från LIFE

Se alla produkter
Julbelysning

Julbelysning från Watt & Veke

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från YOGI TEA

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Lékué

Se alla produkter