Roblox

7 Produkter
Här finns produkter i kategorin Roblox. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Roblox. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Roblox.
Sortera

Roblox

Hitta produkter inom kategorin Roblox till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Roblox.

Roblox är en onlinespelplattform skapad av Roblox Corporation, utgiven 8 april 2006. Det började utvecklas 2004 av David Baszucki, John Shedletsky, Matt Dusek och Erik Cassel, då under namnet Dynablocks. 2005 ändrades namnet till Roblox och blev klart 2006. Plattformen består av en mängd olika datorspel och användarna kan även skapa egna spel, socialisera och skapa sin egen karaktär. Användarnas egna spel skapas med hjälp av programmet Roblox Studio som bara funkar på Windows och Mac. Roblox slogan är Powering Imagination. Ett av det äldsta spelen på Roblox är klassikern Crossroads. Roblox riktar sig till stor del till yngre barn. Spelarna kan chatta med varandra men det finns filter mot grovt språk. Det går att reglera vem som kan skicka meddelanden eller bjuda in till spel. Det finns möjlighet till köp inuti spelet.I april 2021 angavs Roblox ha 202 miljoner aktiva användare varje månad.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Roblox, Feature Vehicle Brookhaven Golf Cart