Sidan innehåller annonslänkar

X Buzzer med LED & Ljud - 1-pack


Jämför produkt X Buzzer med LED & Ljud - 1-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten X Buzzer med LED & Ljud - 1-pack i kategorin Roliga Prylar här hos oss.

Produktinformation

Ibland måste man bara få säga nej och ett nej blir mycket mer effektfullt med ljus- och ljudeffekter. Varför inte bjuda hem kompisarna och köra en variant på det populära? .

Se gärna också

Matematisk Mugg - 1-pack

Muggen för alla mattenördar!Matematisk Mugg levereras styckvis och mäter ca 13 x 11 cm stor. Muggen är tillverkad i keramik och blir en rolig present att ge bort.

Material Keramik
Antal?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Experiment

Ett experiment inom vetenskapen är en undersökningsmetod som används för att studera en viss variabels påverkan på en annan variabel i kausala termer. Experiment skiljer sig från andra undersökningsmetoder genom att undersökaren har en aktiv roll i att sätta igång den kausala process som är oftast att pröva en hypotes. Experiment kan utföras på flera olika undersökningsobjekt, såväl levande varelser som döda ting, och metoden har delvis olika innehåll beroende på vilket det aktuella objektet är.

Ljud

Ljud är mekaniska vågor, en varierande täthet som överförs av ett fast ämne, vätska eller gas, vars frekvenser faller inom intervallet för hörsel med en nivå som är tillräckligt stark för att höras, eller känslan av sådana vibrationer som stimulerar hörselorgan. Ett exempel på hörselorgan är öron.Ljudets hastighet påverkas av mediets egenskaper (bland annat dess densitet, hårdhet, elasticitetsmodul).

Doftljus

Ett doftljus är en typ av levande ljus som innehåller parfym för att sprida en behaglig lukt i rummet där det brinner. Doftljus har funnits i cirka 2 000 år, vilket är lika länge som levande ljus har funnits. I början användes tillsatta ämnen för att få bort lukten av animaliska produkter och talg som användes vid produktion av ljus. Sedan 1990-talet har intresset växt och är idag större än någonsin. Vanliga dofter är vanilj, lavendel och citrus, men ljus förekommer också i andra ovanligare dofter. Doftljus säljs i huvudsak i inredningsbutiker och finns i allt ifrån värmeljusformen till runda, cylinderformade och allsköns olika utföranden. Doftljus är känsliga för temperatur och solljus, som kan orsaka att ljusen bleks, smälter och spricker.