Westmark

Westmark - Salladsslunga Fortuna 5 L Grön

Kontrollera pris

Köp nu

Smidigt kökstillbehör som gör salladen extra god! Westmarks robusta salladsslunga Fortuna slungar din sallad efter sköljning vilket resulterar i en fräsch och frisk sallad på bara några minuter. Den har en enkel snurrning med en pålitlig mekanism och en praktisk hällpip när vattnet ska hällas av. Skålen gör sig alldeles utmärkt för servering och tål naturligtvis maskindisk. Salladsslungan är stabil då den har fyra non-slip stöd i botten så den står stadigt på köksbänken. Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare.


Jämför produkt Westmark - Salladsslunga Fortuna 5 L Grön online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Westmark - Salladsslunga Fortuna 5 L Grön i kategorin Salladsslungor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Salladsslungor
Artikelnummer: 125202
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tekannor

Tekannor från Vintage

Se alla produkter
Diskställ

Diskställ från Umbra

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Diskställ

Ett diskställ är en torkställning som används för att låta nydiskad disk torka, exempelvis porslin och glas. Ett diskställ kan konstrueras i trä, plast eller (plastöverdragen) ståltråd. En vanlig finländsk standard är diskställ som är placerat inuti ett skåp utan bottenplatta.