Global

Global - GNM-05 Santokukniv oriental 13 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GNM-05 från Globals orientaliska serie Ni är en mindre variant av santokukniv, en kombination av en kockkniv och en grönsakskniv vilket gör den idealisk att hacka, skära och strimla grönsaker och mindre köttstycken med. "Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge perfekt balans, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket!


Jämför produkt Global - GNM-05 Santokukniv oriental 13 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Global - GNM-05 Santokukniv oriental 13 cm i kategorin Santukoknivar här hos oss.

Kategori: Santukoknivar
Artikelnummer: 79186
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process