Sidan innehåller annonslänkar
Global

Global - GS-35 Santokukniv 13 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

GS-35 från Global Classic är en liten smidig santokukniv med högt blad och rundat knivbladsslut som är mycket väl lämpad för att hacka grönsaker och skära mindre köttråvaror. "Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet. Precis som då den första Globalkniven framtogs år 1985, tillverkas kniven av Globals egen stålblandning Cromova 18. Skaftet i kniven är fyllt med sjösand för att ge en perfekt balanserad kniv, och eggen har Globals karakteristiska snäva vinkel på 12,5 grader. Med sin hållbarhet, komfort och exceptionella skärpa blir Globalkniven snabbt en favorit i köket! Globals Classics knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. GS står för Global Small och är de mindre knivarna i Globals sortiment; de har ett något mindre handtag.


Jämför produkt Global - GS-35 Santokukniv 13 cm online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Global - GS-35 Santokukniv 13 cm i kategorin Santukoknivar här hos oss.

Kategori: Santukoknivar
Artikelnummer: 9307
Visa fler

Från kunskapsbanken

Global

Global kan syfta på: Global (varumärke) - ett varumärke för köksknivar som tillverkas av det japanska företaget Yoshikin Global uppvärmning – den observerade uppvärmningen av jordens lägre atmosfär och hav sedan 1950-talet Globalt samhälle – en ekonomisk, kulturell och politisk process