Sidan innehåller annonslänkar
Westmark

Westmark - Örtsax

239 kr 180 kr-25%
Kontrollera pris

Köp nu

Den praktiska örtsaxen från Westmark är ett fantastiskt redskap. Med sina fem blad klipper du enkelt örterna i perfekt storlek och när du är klar borstar du enkelt bort örtresterna med dem medföljande rengöringskammen. Både sax och kam tål maskindisk.


Beställ Westmark - Örtsax på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Örtsax inom kategorin Saxar.

Läs mer...
Kategori: Saxar
Artikelnummer: 125191
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hälsa

Hälsa från BETTER YOU

Se alla produkter
Lock

Lock från Le Creuset

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Block

Block kan avse: Block (jordart) – största kornstorleksfraktionen i en jordart Block (enkel maskin) – konstruktion som kan användas ensamt för att ändra riktning på en dragkraft Block (efternamn) – flera personer Block – en typ av choklad, se blockchoklad En bunt papper häftade efter en kant. Epiteten är många; ett block kan vara anteckningblock, ritblock, målarblock, blädderblock, skissblock, kollegieblock, spiralblock osv. Blockhus – byggnad av timmer och sten, inrättad för försvarsändamål Blockpolitik – form av flerpartisystem som till karaktären liknar ett tvåpartisystem Block (kortspel) – även kallat paks, amerikanskt kortspel uppfunnet av fysikern Phil Laurence. Kodblock – ett antal sammanhängande rader av programkoden Periodiska systemets block – område i periodiska systemet som har fått namn efter atomernas elektronskal

Bränsle

Ett bränsle är en substans som genom förbränning eller annan process kan omvandlas så att användbar energi frigörs. Den vanligaste processen är förbränning, men den kan också vara en annan kemisk reaktion eller en kärnreaktion, såsom fission eller fusion. För att ett bränsle ska vara användbart måste energin kunna utnyttjas på ett ekonomiskt och tekniskt möjligt sätt. Energin i ett bränsle måste även kunna lagras under en för ändamålet rimlig tid, och ofta måste energin även produceras så att den kan omvandlas till arbete. Bränslen kan bland annat användas för byggnadsuppvärmning, matlagning, elektricitetsproduktion och som drivmedel.