Sidan innehåller annonslänkar

50 Clues - Del 3: Leopolds öde

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt 50 Clues - Del 3: Leopolds öde online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 50 Clues - Del 3: Leopolds öde i kategorin Se Allt här hos oss.

Produktinformation

I kusliga escape room-spelet 50 Clues gäller det att lägga ihop ledtrådar, lösa gåtor och knäcka koder för att ta reda på hur det går för spelets huvudperson Maria. 50 Clues är en trilogi med... .

Visa fler

Från kunskapsbanken

Model

Model eller MODEL kan syfta på: Model (seriefigur) – en seriefigur som utges av serieförlaget Marvel Comics MODEL – Movement for Democracy in Liberia

3

3 (III) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Bamse

Bamse är en svensk tecknad barnserie skapad av Rune Andréasson. Den första serien om Bamse kom 1966, och 1973 fick serien sin egen tidning. Bamse finns även i bland annat filmer och bilderböcker. 2014 kom Bamse för första gången som långfilm på bio. Bamse är en liten brunbjörn som blir världens starkaste när han äter Farmors dunderhonung. Övriga centralgestalter i serien är den lättskrämde kaninen Lille Skutt och den kloke sköldpaddan Skalman. De bor på tre kullar, och Bamses gamla Farmor bor på den högsta och smalaste av dem, Höga Berget. Rune Andréasson inspirerades av kullarna från Taormina på Sicilien under ett besök i mars 1963, och till Höga Berget från den närliggande byn Castelmola.Charlotta Borelius är (2016) chefredaktör för tidningen. Bamse vann 2017 titeln Årets tidskrift, tilldelad av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter, med motiveringen att de utfört folkbildningsarbete riktat mot falska nyheter och källkritik.